Schermtijd Samsung? Zo doe jij dat – GSMERZ4U

Frank, , Blog
Schermtijd Samsung? Zo doe jij dat – GSMERZ4U

Schermtijd bekijken op je Samsung? Zo werkt het!

Frank, , Blog

Schermtijd bekijken, instellen en gebruik van Apps beperken op je Samsung Galaxy telefoon.

Om de schermtijd op jouw Samsung telefoon te zien en beheren moet je er één van de Apps downloaden die op de Google Play store beschikbaar zijn:

Problemen met het installeren van deze Apps op je toestel? Laat dan onze experts in Samsung reparaties in Rotterdam naar je apparaat kijken.

Reparatie nodig? Vergelijk nu kosten en bespaar tot 50%.

google family link

Deze gratis app van Google laat je app-activiteiten bekijken van je eigen toestel maar ook dat van je kinderen. Hier kun jij limieten instellen en bepalen de juiste hoeveelheid van schermtijd op je Samsung apparaat.

Bubble Timer

bubble timer

Door de zwevende indicator van deze app kun je er altijd live zien hoeveel je jouw apps gebruikt. Met deze app bekijk jij hoelang app gebruikt, hoe vaak je apps opent en je kunt ook doelen instellen om je gebruik te verminderen. Deze app komt een gratis en een pro-lidmaatschap versie.

Stay Free

stay free

Deze App heeft een vriendelijk interface waarmee jij jouw schermtijd kunt controleren en beperken. De app is zuinig voor je batterij en is reclamevrij. Dankzij de inspirerende citaten optie kun jij jezelf stimuleren om je apparaat minder te gebruiken.

Screen Time

screen time

In deze App kun jij limieten instellen voor het gebruik van iedere app of categorieën van apps zoals bijvoorbeeld social-networks. Als er de gebruikstijd bijna verstreken is wordt er een notificatie op het scherm getoond om jou te informeren. Jouw gegevens en gebruiksdata worden niet met derde partijen gedeeld.

App Usage

app usage

Via deze app kun jij gemakkelijk het gebruik van je telefoon in de gaten houden. Activiteiten en telefoon log worden dagelijkse gemonitoord en in een staafdiagram getoond. Door de overdosis waarschuwing word jij er geadviseerd wanneer jij jouw Samsung toestel of Apps te lang gebruikt. Jouw data wordt niet aan derden verleend.

Volgende post
Jan,

navigatiebalk samsung

Hoe jij de balk onderaan het scherm van je telefoon kunt aanpassen, doorzichtig maken en […]

Vorige post
Frank,

smart lock samsung

Hoe jij de Smart Lock op je Samsung telefoon kunt aanzetten, uitzetten en wat te doen […]

Reparatie nodig? Vergelijk nu kosten en bespaar tot 50%.